Promovendum zorgverzekering 2016

promovendum zorgverzekeringInformatie over de Promovendum zorgverzekering 2016 is op dit moment nog niet bekend. Lees hieronder meer informatie over de tarieven en dekkingen in 2015.

Promovendum profileert zich, net zoals National academic, als de verzekeraar voor hbo’ers, academici, middelbaar en hoger personeel. Ook heeft Promovendum een zorgverzekering voor studenten.

Promovendum zorgverzekering

De basisverzekering van Promovendum is een naturapolis. Het kan zijn dat u niet altijd een volledige vergoeding krijgt. Zoek dit dus goed uit voordat u naar een zorgverlener gaat. De premie van de basisverzekering is 107,95 euro per maand. Promovendum geeft echter collectiviteitskorting en daarnaast nog een extra voordeel. Met deze kortingen komt de basisverzekering op 92,90 euro per maand. Dit is op basis van het standaard eigen risico. Als u kiest voor het maximale eigen risico, dan daalt de premie met nog eens 15 euro per maand. De basisverzekering is dus vanaf 77,90 euro per maand af te sluiten.

Aanvullende zorgverzekeringen Promovendum

De aanvullende zorgverzekeringen van Promovendum zijn primair, royaal, optimaal en excellent. Primair is de meest uitgeklede zorgverzekering. Excellent is de beste aanvullende zorgverzekering. Maakt u veel kosten? Kies dan voor de Excellent verzekering. Hierdoor bent u voor veel zorg verzekerd.

U kunt zelf kiezen bij welke zorgverlener u een behandeling wilt ondergaan. Promovendum noemt dit volledige keuzevrijheid.

Promovendum is zelf niet de risicodrager van de zorgverzekeringen. Zij plaatsen uw zorgverzekering uiteindelijk bij Avero. Promovendum acteert dus als een tussenpersoon met een groot volume.

Vergoedingen Promovendum zorgverzekering 2016

De vergoedingen van de Promovendum zorgverzekeringen voor 2016 zijn nog niet gepubliceerd.