IZZ zorgverzekering 2016

izz zorgverzekering Informatie over de IZZ zorgverzekering 2016 is op dit moment nog niet bekend. Lees hieronder meer informatie over de tarieven en dekkingen in voorgaande jaren.

IZZ zorgverzekering 2015 is beschikbaar voor iedereen. IZZ richt zich echter op mensen die werkzaam zijn in de zorg. Ook leden van het gezin kunnen een zorgverzekering via IZZ afsluiten. Werknemers uit de zorg krijgen voordelen vanuit de verschillende zorg CAO’s.

IZZ zorgverzekering 2015

De IZZ zorgverzekeringen worden ondergebracht bij de UVIT combinatie, bestaande uit Univé, VGZ IZA en Trias.

Basis IZZ zorgverzekering

IZZ heeft twee basisverzekeringen, een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Bij een naturaverzekering heeft u slechts een beperkte keuze als het aankomt op het kiezen van een zorgbehandelaar. U kunt een keuze maken uit de zorgverleners waarmee IZZ een contract heeft afgesloten.

De restitutieverzekering biedt volledige vrijheid in de keuze van uw zorgverlener. Het kan echter zo zijn dat u eerst de kosten van uw behandeling voor moet schieten. Naderhand kunt u een declaratie indienen voor de gemaakte kosten.

De premie voor per IZZ basisverzekering 2014 per maand:

  • IZZ Basisverzekering Natura € 92,77
  • IZZ Basisverzekering Restitutie € 94,27
Op basis van 360 euro eigen risico. Bovenstaande premies zijn inclusief collectiviteitskorting van 8% korting. Exclusief de korting komen de premies uit op € 106,82 voor Natura en € 108,30 voor Restitutie. De premie daalt met nog eens € 15 per maand als het maximale eigen risico wordt gekozen.

Aanvullende IZZ zorgverzekering 2015

Als u naast een basisverzekering nog een aanvullende zorgverzekering wilt, dan kunt u bij IZZ terecht. U kunt kiezen uit 4 aanvullende zorgverzekeringen: IZZ Zorg voor de Zorg, IZZ Zorg voor de Zorg extra 1, IZZ Zorg voor de Zorg extra 2 en IZZ Zorg voor de Zorg extra 3. De prijs per aanvullende verzekering per maand:

  • IZZ Zorg voor de Zorg € 20,00
  • IZZ Zorg voor de Zorg extra 1 € 12,00
  • IZZ Zorg voor de Zorg extra 2 € 26,00
  • IZZ Zorg voor de Zorg extra 3 € 42,00
De werkgever van mensen die werken in de zorg draagt bij met een bedrag in de kosten van de laagste aanvullende zorgverzekering.