IAK zorgverzekering 2016

iak zorgverzekering
Informatie over de IAK zorgverzekering 2016 is op dit moment nog niet bekend. Lees hieronder meer informatie over de tarieven en dekkingen in 2015.

IAK zorgverzekering

De IAK zorgverzekering bestaat uit de basisverzekering en eventueel een pakket met aanvullende dekkingen.
IAK heeft collectieve zorgverzekeringen voor werknemers en leden.

IAK basisverzekering

Alle Nederlanders zijn verplicht om een basis zorgverzekering te hebben. De inhoud van de basisverzekering is door de overheid vastgesteld en is voor alle Nederlanders gelijk. De basisverzekering bevat de meest noodzakelijke zorg, zoals huisarts, geneesmiddelen, specialisten, verblijf in het ziekenhuis en kraamzorg. De prijs van de basisverzekering is echter wel bij elke zorgverzekeraar anders.

IAK zorgverzekering – aanvullende verzekering

De aanvullende zorgverzekering van IAK zijn er in 5 verschillende soorten: jong pakket, compact pakket, compleet pakket, extra compleet pakket en comfort pakket. Het jong pakket is speciaal voor jongeren. De dekkingen en de prijs zijn speciaal op deze groep gericht. Het compact pakket is gericht op mensen die meer vergoedingen wensen dan de basisverzekering, maar beperkt gebruik maken van zorg. Het compleet pakket is gericht op gezinnen, de meeste kosten worden vergoed. Extra compleet is ook gericht op gezinnen en geeft een betere dekking dan het compleet pakket. Het comfort pakket is gericht op ouderen. De tandartsverzekeringen zijn geen onderdeel van de aanvullende zorgverzekeringen. Als u uw tandartskosten bij IAK wilt verzekeren, dan moet u een aparte tandartsverzekering afsluiten. Deze zijn er in 3 soorten, afhankelijk van het bedrag dat u wilt verzekeren. Als u het hoogste dekkingsbedrag wilt, dan dient u eerst een medische selectie te ondergaan. Dit gaat via het invullen van een gezondheidsverklaring.

Over IAK

IAK Verzekeringen, uit Eindhoven, is een assurantie-intermediair en volmachtbedrijf met 80 jaar ervaring. IAK is gespecialiseerd in collectieve verzekeringen, bedrijfsverzekeringen en financiële diensten. IAK is onderdeel van AEGON. Als uw bedrijf een zorgverzekering van IAK aanbiedt, dan is het verstandig om het aanbod te vergelijken met andere aanbieders.