Aevitae zorgverzekering 2016

Informatie over de Aevitae zorgverzekering 2016:

Aevitae biedt geen eigen basisverzekering aan. In plaats daarvan biedt Aevitae de VGZ basisverzekering aan. Aevitae is een assurantiebemiddelingsbedrijf en heeft daarnaast ook volmacht van een groep verzekeringsmaatschappijen. Via deze volmacht is Aevitae in staat om zelf zorgverzekeringen af te sluiten. Het bedrijf heeft zijn specialisatie in voorzieningen voor werkgevers en werknemers. Dit kan op individueel niveau, maar ook op collectief niveau. Zij claimen maatwerk te leveren voor consument en ondernemingen.

Aanvullende pakketten Aevitae zorgverzekering

Er zijn 3 aanvullende pakketten, Plus, Top en Vip. Ook zijn er 4 tandartsverzekeringen met goede dekkingen.

Plus pakket is het goedkoopste pakket van Aevitae. Als u denkt dat uw weinig kosten gaat maken, dan is dit een goede optie. De dekking bevat onder andere fysiotherapiebehandelingen, alternatieve geneeswijzen of sport medische consulten.

Een stapje hoger op de aanvullende ladder is het Top pakket. U krijgt de zekerheid van een uitgebreide dekking, maar het bedrag in uw portemonnee valt niet direct een stuk lager uit. Het Aevitae Top pakket bevat alles wat een complete verzekering zou moeten hebben. Zo bevat het pakket orthodontie voor kinderen, extra vergoeding voor fysiotherapiebehandelingen, vergoeding eigen bijdrage kraamzorg.

Het allerbeste pakket is het Vip pakket. U krijgt hiervoor zeer uitgebreide zekerheid.
Fysiotherapiebehandelingen zijn volledig verzekerd. Ook zijn de meeste vergoedingen nog beter dan de dekkingen van het Top pakket.

Vergoedingen Aevitae zorgverzekering

De vergoedingen voor 2015 zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra Aevitae deze heeft gepubliceerd, zullen deze direct geplaatst worden.

De Aevitae zorgverzekering 2015 zal in ieder geval voor veel groepen een oplossing bieden.